Főoldal | olcsó órák
kedvezmény Rolex watch_replica TAG Heuer Carrera költség órák
kedvezmény TAG Heuer férfi watches_omega nők órák
replika Bell \u0026 Ross kommandós watches_replica benz nézni
replika Bell \u0026 Ross kereskedők watches_audemars Piguet Royal Oak órák
replika Montblanc aktatáskák watches_panerai kronográf karórák
replika Montblanc Calgary watches_swiss replika órák Breitling
replika Rolex szüret watches_ladies accurist órák
replika Rolex szüret watch_day dátum Rolex órák
Rolex pántok watches_replica csere TAG Heuer óraszíj
Rolex sub watches_rolex hölgy néz
Audemars Piguet - Millenniumi kézzel seb minute repeater | Új replika watchesPush releaseThe hangjelzés az idő, az eredetileg létrehozott 'mondani' idő belül darkish egy olyan korban, amikor a villamos energia nem találták azonban, lehet a legrégebbi az összes időmérő nehézségeket. Audemars Piguet azt előállító alkotórészeként alapvető id, azáltal minute repeater és nagy csapás terveket közvetlenül az időben az alapító 1875-ben A vadonatúj Millenárison Moment Repeater modell közvetlen vonalat ezt a szokást.
Millenniumi kézi felhúzású pillanat ismétlő Audemars Piguet menekülését katalógusa Audemars Piguet
állandósult egy sor rendkívüli replika watchesDrawing a régi know-how művelt Audemars Piguet, az új Millenniumi Minute Repeater gazdagítja a klasszikus és szobrászati ​​gyűjtemény mostanra jellemzői ennek a fajta figyelemre méltó minták, mert a Custom d 'Excellence N ° 5, MC12, Deadbeat másodperc és Carbon 1 replika órákat. felruházott óra, perc, másodperc, perc ismétlő funkciók és felszerelt használatával kanyargós módszer kifejezetten a kézi felhúzású Calibre 2910, a millenniumi minute Repeater mint illusztris előfutárai valóban koncentrált keveréke tapasztalat, technikai kifinomultság és lenyűgöző anyagokat. a titán ovális körülmény szállít egy tipikus színpadkép az határozottan látvány, hogy tartozik az ofszet arany subdials meghívja a megfigyelő fejest a mechanizmus 'legmélyebb bennfentes titkokat. Az AP menekülését, a kettős mérleg tavasszal együtt a kalapács és a sztrájkoló gongok, minden alakulnak az igazi titok játékosok egy valóban háromdimenziós generation.The lóg mechanizmus a legrégebbi az összes komplikáció. Már, mivel a tizenötödik században, egyes zsebben replika órákat korábban hangzott a több órán át halad, miközben negyed ismétlődő mechanizmusok helyezi az órát és a negyedév igény jelent meg a 17. század végén. Ezek replika órákat felruházott mechanikus memória, és amely az elején szolgált, hogy tájékoztassa az időt a homályos most tartják az egyik legnagyobb tüntetések órák készségek, valamint a megkülönböztető védési néhány szűkös mozgás márkák.
Millenniumi kézi felhúzású minute repeater Audemars Piguet menekülését katalógusa Audemars Piguet
szövődménye feliratos alatt modell genesAt egy ideig az alapító 1875-ben, a Rolex tengeralattjárós dátum fekete órák Audemars Piguet korábban épült perc átjátszó és Grande Sonnerie (vagy grand sztrájk) tervez. Ahogy telt az idő, úgy hozzáadott egyéb nehézségek, mint hogy egy öröknaptár és egy stopper, ráadásul egy gépi tartalék jel 1885 munkatapasztalat eredményeként kapott lehetővé tette, hogy segítsen, hogy már az első percben repeater wristreplica karóra 1892-ben ezt a mesterművet a miniatürizálás tartósan írva ez a szövődmény a márka 's gének a mértékét, hogy míg a késő nyolcvanas évek, amikor még nem volt sokkal több tanulmány ezeket a modelleket, hogy a tapasztalt sajnálatos feledésbe merült, Audemars Piguet fordult minden bizonnyal az egyik elsődleges gyártók újraéleszteni ezt genre.The vadonatúj Millenárison minute Repeater teljesen összhangban van ezzel a régi hagyomány, bár elfogadása a legújabb technológiai áttörések által tervezett Audemars Piguet, induló és az új AP menekülését. Mivel egy kritikus eleme alatt a tiszta operációs egy óra, a menekülését szolgál szekvenciájhoz lineáris vitalitás továbbított, mert a hordó. Merítve a rendszer célja a 18. század végén egy órás nevű Robin, Audemars Piguet fogalmazott egy teljesen új menekülését egyesíti a magas hatásfok, a közvetlen impulzus menekülését minden megbízhatóságának svájci gátszerkezettel. Az órások Le Brassus ezáltal sikerült kivágása a vitalitás veszteségek, csökkentve annak szükségességét, hogy kenje a raklap-kövek. Ez az úttörő összetett növekedési viszont fokozott pontszám pontosság, hosszú távú kitartás és ütésállóság.
Millenniumi kézi felhúzású minute repeater Audemars Piguet menekülését katalógusa Audemars Piguet
Egy bonyolult deviceConceived megfogalmazott által előállított Audemars Piguet, a márka új, kézzel tekercselt Calibre 2910 vezetői a Millenniumi Moment Repeater szintén megkülönböztetni, mivel a az atipikus kialakítás a szabályozó szerv. Az utóbbi áll, nem 1 mérlegen tavasszal, de a két mérlegen rugó elhelyezett Legjobbak a farkát. Ez a lakás ellentétes fekvésű dupla mérlegen tavaszi programsorozata büszkélkedhet sok előnnyel jár: egyrészt biztosítja a számítógépes fizetés valószínűleg poising hibákat; feleslegessé a 'overcoil' terminál görbék úgynevezett 'Breguet típusú' egyensúly-rugók, amelyek általában nagy kihívást jelent, hogy létrehoz; és hasonlóképpen megszünteti a pontatlanság kapott a függőleges testtartás a replika óra anélkül, hogy kelljen igénybe ezeket a kifinomult eszköz, mert a tourbillon. Minden ilyen sajátosságait szolgálnak, hogy megbizonyosodjon arról finomabb beállítást a mérlegen és rugós szerelvény oszcilláló frekvencián 21600 rezgések minden hour.The 2 mozgást hordók biztosítják kiemelkedő hétnapos villamosenergia tartalék. A harmadik hordó elkötelezett a lógó rendszer két és fél alkalommal nagyobb mértékű, mint a tipikus, és növeli a rendszeresség a jegyzetet. Végül, tekintettel a stabilitás, a millenniumi Minute Repeater szállítjuk, amely egyensúlyt-stop technikával létrehozott ügyelve idő- beállítás, ami mindenképpen pontos a legközelebbi 2.. Az új tekercs eljárást is tartalmaz egy stabilitási termék, amely megakadályozza idő beállítása ellenére, hogy a forgalomba mechanizmus működik, így megelőzve a helytelen kezelés.
Millenniumi kézi felhúzású pillanat ismétlő Audemars Piguet menekülését katalógusa Audemars Piguet katalógusa dinamikus háromdimenziós architectureSuch finomított mechanikai funkciókat természetes úton megérdemelt Egyeztetés egyformán méltó befejezés. Az ovális alakú Millenniumi forgatókönyv szálcsiszolt titán szövet jellemző rendkívüli rezonancia jellemzői keretezi kifinomult titán keret. A különböző szervek belsejében vannak alig rejtett az antracitszürke óra és perc subdial eltolás 3 o 'óra, és mivel a szerény másodperc hétkor o' óra. Különleges gonddal már régóta pazarolja a kézi polírozással rézsútos, a belső szögek és több mint a koncentrikus kör szemű motívum. A mozgás ezen felül díszített vízszintes 'Côtes de Genève' mintát. Ez a jólét tények észrevehető mind a legjobb és Thru az átlátszó caseback, amelyek egymással nyújt kiemelni különösen dinamikus háromdimenziós architecture.By látványos keveréke előadások és technológiai eredmények, az Audemars Piguet Millenniumi Moment átjátszó tesz döntő újabb hozzájárulás a történelmi múlt, a collection.Technological adatok - Millenniumi kézi felhúzású pillanat ismétlő Audemars Piguet escapementReference: 26371Ti.OO.D002CR.01Movement · Gyártás Audemars Piguet Calibre 2910 · offset óra/perc 3 o 'óra, offset percen át 7 o 'óra · Három állású kanyargós korona · átjátszó csúszda szolgálja, hogy aktiválja a pillanatban repeater hét o' óra · mozgás arányban (szélesség és vastagság): 37,90 x 32.ninety mm · burkolat átmérő (szélesség és vastagság) Méret: 37 x 32 mm · Egész mozgás vastagság: ten.05 mm · Direct-impulzus AP menekülését · változó tehetetlenség harmónia ellátva tehetetlenségi blokkok · átmérő egyensúly: 11.ninety mm · Lapos kettős egyensúly tavasz · Elektromos tartalék: 160 öt óra · Frekvencia: 21,600 VPH (3 Hz) · Változatos alkatrészek: 443 · Mennyiség ékszerek: 40 · Befejezés: minden szakasz kötött kézzel, kézzel polírozott fazettázás, belső szögek replika rolex férfi tengeralattjárós karórák , snailing, kézi sorsolás fájlt stroke, horizontális 'Côtes de Genève' motívum és körkörös erezetét felett mainplateCase · Titanium ovális körülmény · Szélesség: negyvenhét mm · Vastagság: 42 mm · zafírüveg caseback · Nem vízben resistantDial · antracit szürke számlap, használt rózsaszín arany római számok, ezüstözött kisebb másodperc subdialStrap · Kézzel varrott fekete krokodilbőr-alapú 'masszív sq. skálák', rögzítve a titán AP összecsukható claspFunctions · Óra · Perc · Modest másodperc · Perc ismétlő